Inti De Ceukelaire
981
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-981,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,vertical_menu_hidden_with_logo, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Inti De Ceukelaire

Toverhacks
Toverhacks” is een interactieve show boordevol digitaal spektakel en nooit vertoonde ethische hacks, die verpakt als wonderbaarlijke goocheltrucs aan het publiek geserveerd worden.
Het unieke concept heeft naast een hoog entertainmentgehalte ook een educatieve waarde: elke ‘toverhack‘ wordt na demonstratie uit de doeken gedaan,
vergezeld van concrete tips over hoe de deelnemers zelf cyberweerbaarder kunnen worden.
De opvoering wordt begeleid door een gebalanceerde portie humor en is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en technische achtergronden.
Kortom: geen doordeweekse cybersecuritylezing over wachtwoorden of fraude,
wél een beklijvende openbaring van échte hacks die voor de ogen van het publiek zich ontpoppen tot een sensibiliserend geheel!
Inti De Ceukelaire won in 2018 het officieuze wereldkampioenschap hacken in Las Vegas.
Als ethische hacker jaagt hij op veiligheidsproblemen bij bedrijven en openbare instellingen, om ze zo af te schermen tegen cybercriminelen.
Je kan Inti kennen uit diverse talkshows zoals “De Ideale Wereld”, “De Afspraak”, “Factcheckers”, “De Tafel van Gert” of als cyberveiligheidsexpert voor verschillende nieuwskanalen.
In 2021 debuteerde hij met zijn eerste succesvolle zaalshow ‘Hackefietjes’ waarbij de ethische kant van hacken werd doorgelicht.
Met ‘Toverhacks‘ brengt hij een compleet nieuw schouwspel waarin verwondering, demonstratie en interactie centraal staan.